Политика за връщане, замяна и възстановяване на средства

Моля, внимавайте, когато опитвате нашите продукти, да не ги повредите или оцветите.

Всички артикули трябва да ни бъдат върнати неносени/неизползвани и в същото състояние, в което сте ги получили, с оригиналната им опаковка и всички прикрепени етикети и етикети.

Възстановяванията се извършват под формата на първоначалното плащане. Ще осигурим пълно възстановяване на стойността на закупения артикул в същата форма като първоначалното плащане в рамките на 14 дни.

БОРСИ

Поради големия оборот на складовите наличности в момента не предлагаме обмен. Ако сте закупили артикул, но искате различен размер или цвят, препоръчваме:

Резервирайте връщане на вашия артикул. След като вашето връщане бъде обработено, моля, купете предварително артикула.

Моля, имайте предвид, че артикулите се разпродават бързо, така че не можем да гарантираме, че артикулът, който искате, все още ще бъде наличен до момента, в който връщането ви бъде обработено. Ако смятате, че даден артикул може да се разпродаде, препоръчваме ви да закупите отново артикула, преди да върнете поръчката си.

НЕИЗПРАВНОСТИ

Ако смятате, че сте получили дефектен или неправилен артикул, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа след получаване на пакета с всички дефекти и цифрови изображения на откритите проблеми. Щастливи сме да заменим стоките в случай на производствена грешка.

Ако се счита, че артикул има повреда/неизправност от производителя, няма да понесете допълнителни разходи и ще ви бъде предложен артикул за замяна или възстановяване на сума/сертификат за подарък.

МЕЖДУНАРОДНО / ЕКСПРЕСНО ВРЪЩАНЕ

Моля, изпратете връщането си чрез услуга, която може да се проследи, с номера на вашата поръчка до и причината за връщане до.

ПОЛУЧАВАТЕ НЕПРАВИЛЕН АРТИКУЛ

Ако сте получили артикул извън посочената от вас поръчка или с неправилен размер или цвят, поръчката ви ще бъде променена безплатно за вас. Моля, свържете се с нас с всякакви снимки на артикула и ние ще ви изпратим допълнителна информация как да продължите. Ние ще се постараем да ви доставим правилния артикул в нормален или експресен срок. Ако артикулът е изчерпан, ще ви възстановим пълната цена на артикула и всички първоначални разходи за доставка.