Политика за доставка

ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВКА

Когато правите поръчка на нашия уебсайт, моля, посочете адрес за доставка, където доставката може да се извърши безопасно и сигурно без риск от загуба, повреда или кражба. След като стоката бъде доставена, вие или някой, на когото трябва да имате доверие, трябва да можете да я вземете незабавно. нашият уебсайт работи с избрани превозвачи, за да ви донесе вашите покупки. Нито нашият уебсайт, нито неговите превозвачи носят отговорност за повреда, загуба или кражба, възникнали след като превозвачът съобщи за доставка на адреса, предоставен по време на плащането. нашият уебсайт си запазва правото да спре доставката до всеки адрес или клиент, за които нашият уебсайт прецени, че представляват риск от загуба, повреда, кражба, измама или злоупотреба.

 

ГАРАНТИРАН СРОК НА ДОСТАВКА

нашият уебсайт има удоволствието да предлага на своите клиенти гарантирана дата за доставка в много случаи, в зависимост от избраната опция за доставка, артикулите за изпращане и посочения адрес на местоназначение.

 

Гарантирана дата на доставка не е налична за всички поръчки. Ако има налична гарантирана дата за доставка, тя ще се появи в прозореца за плащане със свързаната дата и такса за доставка. Когато има налична гарантирана дата за доставка, тя ще бъде придружена от таймер за обратно отброяване „поръчка в“ - за да се приложи гарантираната дата за доставка, поръчката трябва да бъде направена преди изтичането на таймера за обратно отброяване.

 

Когато не е налична гарантирана дата за доставка, нашата най-добра прогноза за това кога може да се случи доставка ще бъде посочена от приблизителен диапазон от дати за доставка, а не от конкретна дата.

 

Ако предоставим гарантирана дата за доставка и не бъде направен опит за доставка до тази дата, ще се радваме да възстановим таксата за доставка, свързана с поръчката, при спазване на определени правила и условия, както е описано по-долу. Моля, свържете се с нас, ако смятате, че опитът за доставка не е направен до гарантираната дата за доставка.