Условия за ползване

С ДОСТЪП ИЛИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УЕБСАЙТА И УСЛУГИТЕ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН ИЛИ КАТО СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА НИ ПРЕДОСТАВЯТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С УСЛОВИЯТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПО-ДОЛУ, КАКТО И С ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ, ТЪЙ КАТО ТЕ МОЖЕ ДА СЕ АКТУАЛИЗИРАТ И ИЗМЕНЯТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.


Вие подлежите на следните условия за ползване

Освен това, когато използвате определени части от уебсайта, вие се съгласявате да спазвате всички приложими публикувани указания за тези услуги. АКО ТРЯБВА ДА ВЪЗРАЗИТЕ СРЕЩУ НЯКОЕ УСЛОВИЕ ИЛИ НА УСЛОВИЯТА НА УСЛОВИЯТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ИЛИ ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ, МОЖЕ ДА НЯМАТЕ ДОСТЪП ДА ИЗПОЛЗВАТЕ УЕБСАЙТА И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА НИ ПРЕДОСТАВЯТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ. МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕЗИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ, ТЪЙ КАТО ТЕ СЪДЪРЖАТ ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ОГРАНИЧЕНИЯТА НА ОТГОВОРНОСТТА И РАЗРЕШАВАНЕТО НА СПОРОВЕ ЧРЕЗ АРБИТРАЖ, ВМЕСТО В СЪДА.

Можем да променим тези Условия за ползване по всяко време без предизвестие, което влиза в сила от публикуването на актуализираните Условия на уебсайта. Промените в Условията за ползване се прилагат за всеки достъп до и използване на уебсайта след това; въпреки това, всички промени в разпоредбите за разрешаване на спорове под заглавието „Спорове и арбитражно споразумение“ няма да се прилагат за спорове, за които страните са получили действително известие на или преди датата, на която промените са публикувани на уебсайта. Ако продължите да използвате уебсайта, това означава, че приемате актуализираните Условия за ползване. Имаме право, но не сме длъжни, да прилагаме стриктно Условията за ползване чрез самопомощ, модериране на общността, активно разследване, съдебни спорове и наказателно преследване.


Търговски марки

Търговските марки, показани на този уебсайт, са търговски марки или регистрирани търговски марки на нашите дъщерни компании в международен план. Всички други търговски марки са изключителна собственост на съответните им собственици. Всякаква употреба е забранена.


Собственост върху съдържанието на уебсайта

Уебсайтът е защитен в максималната степен, разрешена от законите за авторското право и правата върху интелектуалната собственост и международните договори. Цялото съдържание, показано на или чрез уебсайта, е собственост изключително на нашите дъщерни компании и/или доставчици и/или лицензодатели и е защитено от авторско право или други закони, включително като колективна работа и/или компилация, съгласно законите за авторските права и международните конвенции. Всяко възпроизвеждане, модификация, показване или създаване на производни произведения от или преразпределение на уебсайта, всяко съдържание на уебсайта или колективното произведение и/или копиране е забранено, включително, но не само, възпроизвеждане на всеки друг сървър или място за по-нататъшно възпроизвеждане или преразпределение, освен ако нямате изричното предварително писмено разрешение от нас. Нямате право да декомпилирате или разглобявате, извършвате обратно инженерство или по друг начин да се опитвате да откриете изходния код, съдържащ се в уебсайта. Нямате право да използвате Уебсайта за комерсиални цели, включително промоция или реклама на каквито и да било стоки, услуги или възможности, и не можете да използвате Уебсайта, за да привличате други посетители или потребители на Уебсайта да посетят или да станат членове, да се абонират или да се регистрират с която и да е търговска онлайн услуга или друга организация и/или да събира или съхранява лични данни или да се опитва да събира или съхранява лични данни за други потребители на уебсайта.


Изпращане на потребителско съдържание

Вие потвърждавате, че носите отговорност за всякаква информация, профили, съобщения, текст, файлове, изображения, снимки, видео, музика, звуци или друго съдържание или материали („Потребителско съдържание“), които изпращате, качвате, публикувате или по друг начин предоставяте или предоставят на нас или доставчици, на или чрез Уебсайта или по друг начин („Изпращания“), включително потребителско съдържание, което се съгласявате да разрешите използването на което е на уебсайтове на компании на трети страни, например Instagram, Twitter, Facebook и Pinterest, които са свързани с хаштагове, свързани с нас. Такива Изпращания могат да бъдат използвани на уебсайта и/или в други наши маркетингови материали, включително имейли, социални медии и табели на магазини. Изпратените материали могат също да бъдат споделяни с наши промоционални партньори за използване от промоционалния партньор в неговите маркетингови материали, включително имейли, социални медии и означения на магазини и други свързани бизнес цели. Можете да подадете заявка само ако сте навършили 18 години. Ако вашето Изпращане е избрано от нас за използване, то може да бъде показано за други потребители, за да го видят, заедно с вашето име и идентификатор в социалните медии (ако е приложимо) информация за профила (като вашата дръжка и профилна снимка). Ние не сме задължени да показваме, представяме или използваме което и да е Изпращане, но можем да го направим по свое усмотрение.

Всяко изпращане ще се третира като неповерително. Всяко Изпращане също ще се третира като несобствено, освен както е изрично посочено тук. С подаването вие предоставяте и заявявате и гарантирате, че имате правото да предоставяте на нашите свързани лица, доставчици, промоционални партньори и лицензополучатели и съответните им доставчици неизключително, безвъзмездно, световно, постоянно, прехвърляемо , неотменимо и напълно подлицензируемо право и лиценз за използване, възпроизвеждане, модифициране, адаптиране, публикуване, продажба, възлагане, превод, създаване на производни произведения от, разпространение, изпълнение и показване на всяко Изпращане, както и вашето име, идентификатор в социалните медии, профил картина, изображение, подобие, коментари, публикации, изявления или друга информация по какъвто и да е начин и във всички канали за разпространение, места, форми, медии или технологии, независимо дали са известни сега или ще бъдат разработени в бъдеще, самостоятелно или като част от други произведения , без допълнително известие или каквато и да е компенсация за вас. Вие също така потвърждавате, че Вашето Представяне може да не бъде върнато и ние можем да използваме Вашето Представяне и всякакви идеи, концепции или ноу-хау, съдържащи се в него, за всякакви цели, включително, без ограничение, разработване, производство, разпространение и маркетинг на продукти. Освен това вие неотменимо се отказвате от всякакви „морални права“ или други права по отношение на приписването на авторството или целостта на материалите по отношение на всяко Предоставяне, което може да имате съгласно всеки приложим закон или съгласно която и да е правна теория. При спазване на лицензите, предоставени в настоящите Условия за ползване, вие запазвате собствеността върху всички авторски права и права за публичност, които може да имате във вашите Изпратени материали.

Ако направите Изпращане, вие заявявате и гарантирате, че притежавате или по друг начин контролирате всички права върху Вашето Подаване и всички елементи от него; че имате правата от всяка и всички трети страни, фигуриращи в такова Предоставяне, да предоставят лиценза, съдържащ се в настоящите Условия за ползване за имена, изображения или подобия на такива трети страни и всякакви други елементи, притежавани от трети страни, както е необходимо във и като част от вашето подаване; и че вашето Изпращане няма да нарушава или нарушава правата на трети страни, включително, но не само, авторски права, търговски марки, права на публичност/поверителност, патент, търговска тайна или поверителност. Вие освен това заявявате и гарантирате, че вашите Изпратени материали са в съответствие с всички приложими закони, правила и разпоредби и всички споразумения с трети страни, на които сте подчинени, включително Условията за използване на Instagram, Twitter, Facebook и Pinterest.

Освен това вие заявявате и гарантирате, че вашите Изпратени материали не представляват и не съдържат софтуерни вируси, рекламни предложения, верижни писма, масови съобщения или каквато и да е форма на „спам“. Нямате право да използвате фалшив имейл адрес, да се представяте за което и да е физическо или юридическо лице или по друг начин да ни подвеждате относно произхода на което и да е Изпращане. Вие се съгласявате да обезщетите нас, нашите доставчици и трети страни като Instagram, LLC, Twitter Inc., Facebook, Inc. и Pinterest, Inc. и Google Inc. и всеки наш или техен съответен родител, филиал, лицензополучател, лицензодател , и всеки наш или техен съответен служител, директор, служител, наследник, агент и правоприемник, за всички искове, произтичащи от или във връзка с (a) използването на всяко Предоставяне, включително, без ограничение, всички искове, произтичащи от или базирани при нарушаване на авторско право или търговска марка, незаконно присвояване, нахлуване в неприкосновеността на личния живот, клевета, право на публичност и/или всяко замъгляване, промяна, редактиране, преобразуване, изкривяване, илюзорен ефект, неправилно възпроизвеждане, измисляне или използване в каквато и да е съставна форма на ваша или на друго лице или име на юридическо лице, идентификатор на социална медия, профилна снимка, изображение, подобие, коментари, публикации, изявления или друга информация и/или Предоставянето; или (б) всяко нарушение или предполагаемо нарушение от ваша страна на някое от тези Условия за ползване или приложимите закони.

Ние си запазваме правото, по свое усмотрение, да редактираме което и да е Изпращане и да избираме дали да включим или не такова Изпращане на уебсайта или да го използваме по друг начин. Уебсайтът може да включва мнения, изявления и друго съдържание на трети страни. Ние не носим отговорност за скрининг, мониторинг или проверка на такова съдържание, включително точността, надеждността или съответствието с авторското право или други закони. Всички мнения, изявления или други материали, предоставени от трети страни чрез Уебсайта, са на тези трети страни, а не на нас, включително неговите лицензодатели и/или доставчици, и ние не одобряваме подобни мнения, изявления или материали.

Вие потвърждавате и се съгласявате, че ние нямаме контрол и няма да носим отговорност за щети, произтичащи от използването или злоупотребата от която и да е трета страна на което и да е Предоставяне.


Обратна връзка

Всички въпроси, коментари, предложения или друга информация за нашите продукти или услуги, изпратени до нас чрез този уебсайт, се считат за неповерителни и неправомерни. Ще бъдем свободни да използваме, възпроизвеждаме, разкриваме и разпространяваме такава Обратна връзка по всякакъв начин без ограничения. Изрично ви забраняваме да ни изпращате каквато и да е информация, която смятате за поверителна или частна чрез този уебсайт. Моля, имайте предвид, че ако ни изпратите подобна информация или материал, информацията няма да бъде поверителна и несобствена и ние няма да имаме никакви задължения или отговорности към вас, произтичащи от нашето и/или от трето лице получаване или използване на такива информация или материал.